Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser Electronics с награда за дистрибутор на годината от ON Semiconductor

13.03.2018   |   Бизнес
 

Mouser Electronics получи голямата награда на ON Semiconductor за дистрибутор на електронни компоненти на 2017 г. Отличието е за водещ обем на общите продажби в канала за дистрибуция, нарастващ пазарен дял и увеличени продажби на продукти от придобитите от ON Semiconductor компании, както и за постигане на високи резултати в цялостния търговски процес. Според Джеф Томсън, вицепрезидент глобални продажби за ON Semiconductor, дистрибуторските продажби представляват приблизително 60% от годишните приходи на ON Semiconductor за 2017 г.

"Mouser Electronics непрекъснато предоставя изключителни резултати, като дори надмина целите за растеж на ON Semiconductor за 2017 г. За нас е гордост да си сътрудничим с Mouser и да ги отличим с тази награда", сподели Томсън.

"Чест е за нас да получим тази награда, резултат от сътрудничеството ни с ON Semiconductor, признат лидер в сектора. Mouser се стреми да оглави дистрибуторската индустрия в представянето на нови продукти и е много удовлетворяващо да получим признание за своите усилия", каза Кристин Шутер, вицепрезидент на Mouser Electronics по управление на доставките на електронни компоненти.

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   ON Semiconductor  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...