Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser Electronics ще дистрибутира решенията за капацитивни сензори на Cirque

20.03.2018   |   Бизнес
 

Mouser Electronics сключи споразумение за международна дистрибуция със Cirque Corporation, в рамките на което ще предлага патентованите тракпадове Cirque GlidePoint.

Cirque e eдин от първите разработчици на капацитивни технологии за управление чрез докосване и има голям опит в доставките на сензорни решения за приложения като виртуални и физически контролери, контролери за игри, клавиатури, промишлени системи за управление и медицинско оборудване.

Прецизните кръгли тракпадове GlidePoint са персонализируеми модули, които поддържат различни режими на въвеждане и могат да използват I2C или SPI интерфейс. Кръглата форма позволява на разработчиците лесно да заменят или добавят аналогов джойстик или насочващ контролер в нов или съществуващ проект. Интегрираната капацитивна технология на Cirque предоставя адаптивно решение с ниска енергоконсумация, което е лесно за внедряване и подходящо за устройства с батериийно захранване.

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   Cirque  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...