Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Първи автомобилен конгрес на Rutronik

05.06.2018   |   Предстоящо
 

 

Rutronik организира първи конгрес за автомобилната промишленост на 5 и 6 юни т. г. в германския град Пфорцхайм, провинция Баден-Вюртемберг. В рамките на събитието ще се проведат специализирани лекции и професионални дискусии, в които ще вземат участие представители на водещи компании от сектора.

Първият конгрес, организиран от подразделението Rutronik Automotive, ще бъде посветен на стратегическите предизвикателства пред автомобилния сектор. Сред лекторите ще бъдат представители на Hella, Infineon, Rohm и STMicroelectronics. Събитието е насочено основно към вземащите решения лица в компаниите, които разработват или произвеждат автомобилна електроника.

Конгресът ще бъде открит на 5 юни с обиколка на логистичния център на Rutronik, която ще включва представяне на иновативни логистични концепции. Семинарната част на събитието ще стартира на 6 юни с приветствие от Петер Греш, управляващ директор на PGUB Management Consultants. Главни лектори ще бъдат Маркус Криг, управляващ директор маркетинг в Rutronik, и Уве Ран, директор на Rutronik Automotive. В общо девет презентации експерти от OEM компании и Tier-1 доставчици ще предоставят информация за важните тенденции и стратегическото развитие на този сегмент от сектора. Конгресът ще завърши с панелна дискусия за най-динамичните теми в автомобилната промишленост като самоуправляващите се автомобили, свързаността и електрозадвижването.

"От основаването на компанията автомобилният сектор винаги е бил един от най-важните целеви пазари за Rutronik - всъщност около 50% от приходите на компанията се генерират от продукти, които са свързани пряко или непряко с автомобилните приложения. Взехме решението да организираме автомобилен конгрес, за да дадем възможност за диалог между няколко от водещите производители в този сегмент, нашите клиенти и всички, които се интересуват от предизвикателствата, пред които е изправен секторът. Освен това искаме да демонстрираме своята позиция на посредник между OEM компании, доставчици и производители на компоненти", обясни Уве Ран, директор на подразделението за автомобилна промишленост в Rutronik.

Регистрирайте се за автомобилния конгрес на Rutronik тук.
 

 

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Hella   Infineon   Rohm   STMicroelectronics   автомобилна промишленост   автомобилна електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...