Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip

ЕРСА-България организира втори технологичен семинар за запояване, ремонт и инспекция

12.04.2018   |   Събитията
 

На 12 април т. г. в хотел Новотел София ЕРСА-България ще проведе технологичен семинар на тема запояване, ремонт и инспекция в електрониката, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от компанията. В събитието като лектори ще се включат управителят на ЕРСА-България Николай Момчилов, регионалните търговски мениджъри от ERSA GmbH Кристиан Отт и Дитмар Волперт, Андреас Гладис от VISCOM AG и Хорст Гешвентнер от ELSOLD GmbH.

"По време на този професионален семинар вие ще придобиете знания за последните умни технологии, които ще отведат вашето електронно производство решителна стъпка напред в глобалния пазар", коментираха от ЕРСА-България.

Основни теми на семинара ще бъдат технологиите за принтиране и рефлоу процесът, инспекцията на кухини в спойките (voids), качествените материали за запояване – пасти, тиноли и флюси, както и изискванията за извършването на качествен ремонт. В рамките на семинара е предвидено и провеждането на hands-on сесия "Ръчно запояване и ремонт" и отворена дискусия.

Участието в семинара е безплатно, но е необходима предварителна регистрация.

     
Източник: ЕРСА-България

Ключови думи: ЕРСА-България   ERSA   VISCOM   ELSOLD   запояване   инспекция   рефлоу процес  

Microchip
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Събитията

Comet ElectronicsMicrochip Technology
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...