Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser Electronics ще дистрибутира индустриалните Wi-Fi приемопредаватели на Doodle Labs

27.03.2018   |   Бизнес
 

Mouser Electronics сключи споразумение за дистрибуция с Doodle Labs, в рамките на което ще предлага на склад иновативните индустриални Wi-Fi приемопредаватели на сингапурския производител.

Приемопредавателите на Doodle Labs се отличават с широк обхват, висока мощност на предаване и устойчива конструкция, която позволява ефективна работа при екстремни температури. Приборите имат висок имунитет към смущения, което дава възможност за стабилно функциониране и интегриране в отговорни приложения.

Индустриалните Wi-Fi приемопредаватели на Doodle Labs разполагат с интегриран нискошумящ усилвател, който обработва слабите сигнали от мобилни устройства и позволява висока ефективност в трудни условия. Широкото покритие се поддържа при мощност до 30 dBm, а високочестотната изолация поддържа едновременна двулентова работа за многолентови маршрутизатори.

Продуктите на Doodle Labs намират приложение във военната промишленост и индустриалното производство. Индустриалните Wi-Fi прибори са подходящи за използване в безпилотни автомобили и роботи, а широкият им температурен обхват и виброустойчивост отговарят на строгите изисквания във военната, минната и нефтената промишленост. Приемопредавателите са подходящи и за предоставяне на Wi-Fi свързаност във влакове и самолети.

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   Doodle Labs   Wi-Fi приемопредаватели  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...