Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser ще дистрибутира продуктите на Tronics

03.04.2018   |   Бизнес
 

Mouser Electronics сключи международно споразумение за дистрибуция с Tronics Microsystems - подразделение на TDK Group, което проектира и произвежда иновативни нано- и микросистеми. Mouser ще предлага на своите клиенти акселерометри, жироскопи, сензорни развойни комплекти и микроелектромеханични (MEMS) сензори от висок клас на Tronics, които намират приложение в индустриалното производство, авиацията, системите за сигурност и медицината.

Жироскопите от фамилията GYPRO и акселерометрите AXO се произвеждат, асемблират и калибрират в предприятието на Tronics близо до Гренобъл, Франция. MEMS сензорите се произвеждат чрез фирмена технология за корпусиране на ниво пластина чрез тънък силициев монокристал, която гарантира най-висока точност в класа си при свръхкомпактна конструкция. Приборите са калибрирани и температурно компенсирани, което позволява да се използват във високоточни цифрови приложения с широк температурен диапазон.

Продуктовата гама от MEMS жироскопи GYPRO осигурява ефективни решения за взискателни приложения като прецизни измервателни уреди, динамична стабилизация, управление и навигация, системи за позициониране и навигация, безпилотни и автономни превозни средства, триизмерно картографиране и роботика. Стандартният GYPRO2300 има честота от 200 Hz с отклонение от 40 мс, докато GYPRO2300LD е с честота 1700 Hz при 2 мс отклонение, а GYPRO3300 има подобрен толеранс към вибрациите и отклонение от 1 мс.

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   Tronics Microsystems   TDK  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...