Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Quectel и ARM обявиха съвместни mbed решения

10.04.2018   |   Бизнес
 

Quectel Wireless Solutons и ARM обявиха, че са разработили три нови съвместни решения, предназначени за работа с микроцесорната платформа mbed. Новите продукти са базирани на LTE и LPWA модули от Quectel, насочени към разработка на свързани терминали.

Трите решения включват модул Quectel 4G LTE EC2X, платформа с отворен код за разработка на IoT изделия, базирана на многорежимен модул LPWA BG96, както и развоен комплект с Arduino интерфейс и интегриран модул Quectel NB-IoT BC68. В 4G LTE mbed решението са интегрирани модули Quectel LTE EC2X и компоненти ARM mbed Cloud Client за осигуряване на облачна свързаност.

Платформата за IoT решения с отворен код, базирана на модул LPWA BG96, разработен съвместно от ARM, Quectel и FANCONN, предлага пълен набор от софтуерни, хардуерни и облачни инструменти. Тя поддържа както NB-IoT, така и GPS, GLONASS и Beidou мрежи, като опростява разработката на терминали с енергоефективни IoT услуги като проследяване на активи, комунални услуги, интелигентно паркиране, споделяне на велосипеди и интелигентно земеделие.

     
Източник: Quectel

Ключови думи: Quectel   ARM   mbed   IoT  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...