Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser с нова награда за контактите с клиенти

10.04.2018   |   Бизнес
 

За шеста поредна година Mouser Electronics получи наградата NorthFace ScoreBoard от Института за управление на взаимоотношенията с клиенти (CRMI) в САЩ.

Наградата се връчва за отлични резултати в обслужването и поддръжката на клиенти през 2017 г. Mouser получи 99% оценка за удовлетвореност от своите клиенти.

"Наградата NorthFace ScoreBoard отличава организациите, които не само предлагат образцово обслужване, но и съсредоточават цялата си работа към задължението да надминат очакванията на клиентите", изтъкна Джон Александър Мараганис, президент и главен изпълнителен директор на CRMI.

"За нас е чест да получим наградата NorthFace ScoreBoard за шести път. Това е признание за нашите колеги от цял свят, които работят усърдно, за да гарантират, че всеки клиент е доволен от взаимотношенията си с Mouser", сподели Марк Бър-Лонън, старши вицепрезидент глобални услуги в APAC и EMEA.

Методологията на CRMI измерва удовлетвореността на клиентите и нивата на лоялност в 5-точкова скала четири пъти през годината в категории като техническа поддръжка, услуги на място, обслужване на клиенти и управление на търговските взаимоотношения.

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   CRM  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПродуктови офертиПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...