Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

ЕРСА-България ще дистрибутира материали за запояване на Tamura Elsold

11.04.2018   |   Бизнес
 

ЕРСА-България информира, че от месец март т. г. е официален представител на немския производител на материали за запояване Tamura Elsold. Произведените в Германия продукти се характеризират с високо качество и са на конкурентни цени, подчертават от българската компания.

ЕРСА-България ще се фокусира в предлагането и развитието на търговската мрежа на продукти за запояване използвани в машините, които се наложиха успешно на българския пазар през последните няколко години, коментират от компанията. В продуктовото портфолио влизат спояващи пасти, тинол, припой на пръти за спойка вълна, флюс за запояване и за ремонт.

"Tamura Elsold е модерна и иновативна компания, използваща най-нови инженерингови технологии за производство и висок контрол на качеството. Освен че отговарят на ISO стандартите, продуктите на Tamura Elsold са единствените, които съответстват и на стандарта за запояване на Европейската космическа агенция (ESA ECSS-Q-70-71A). Това означава, че при конструирането на всички космически апарати на агенцията са използвани продукти на Tamura Elsold. Смятаме, че партньорството ни с фирмата ще бъде ползотворно, защото тя следва политиката ни да предоставяме качествени продукти на нашите клиенти", коментира инж. Николай Момчилов, управител на ЕРСА-България.

Официално партньорството беше представено пред клиенти по време на втория технологичен семинар за запояване, ремонт и инспекция, който се проведе на 12 април т. г. в хотел Новотел София.

     
Източник: ЕРСА-България

Ключови думи: ЕРСА-България   ERSA   Tamura Elsold   запояване  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...