Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik ще участва на изложението PCIM Europe 2018

17.04.2018   |   Събитията
 

Rutronik Elektronische Bauelemente ще вземе участие в специализираното изложение за силова електроника PCIM Europe, което ще се проведе от от 5 до 7 юни т. г. в Нюрнберг. На своя щанд (628, зала 9) компанията ще представи редица мащабируеми решения за преобразуване на електроенергията, за етапите на комутация, както и за присъединяването на резистивни, капацитивни и индуктивни товари. Андреас Манглер, ръководител стратегически маркетинг, ще изнесе лекция на тема "Терморегулиране на литиево-йонни клетки в батерии".

Кампанията POWER на Rutronik предлага пълна гама от компоненти за различни класове на мощност и области на приложение. С подходящия избор на активни, пасивни и електромеханични части Rutronik POWER включва всеки компонент за монтаж, което дава възможност за производство на мащабируеми решения за всички видове преобразуване на електроенергия и активна комутация с резистивни, капацитивни и индуктивни товари.

На щанда на Rutronik ще бъдат представени множество водещи производители, сред които Infineon, Panjit, RECOM, Rohm и STMicroelectronics.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Rutronik POWER   PCIM Europe   силова електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Събитията

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...