Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser ще предлага продуктите на Gumstix

08.05.2018   |   Бизнес
 

Mouser Electronics сключи споразумение за дистрибуция с Gumstix, водещ разработчик на готови за интегриране микроконтролерни системи. Gumstix предлага обширно портфолио от едноплаткови компютри и развойни системи, предназначени за индустриални приложения, интернет на нещата, домашна автоматизация, медицинска електроника, военна промишленост, автомобилостроене и др.

Серията едноплаткови компютри Overo се предлагат от Mouser в три разновидности, които предоставят гъвкави възможности за проектиране: базовият вариант Overo EarthSTORM COM, предназначеният за видео приложения Overo IceSTORM COM и Overo IronSTORM-Y COM с поддръжка на Bluetooth 4.1 и 802.11b/g/n. В системата Overo Conduit LoRa, която може да се използва като гейтуей за работа с LoRa протокол, е интегриран мрежов контролер Microchip LAN9221, осигуряващ 10/100 Base-T Ethernet свързаност.

     
Източник: Електроника

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   Gumstix  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...