Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

TTI спечели наградата на Vishay за европейски дистрибутор на годината

15.05.2018   |   Бизнес
 

За четвърта поредна година TTI, Inc. получи наградата на Vishay за дистрибутор на годината в Европа. През тази година TTI бе отличена в две категории - тотално обслужване и пасивни компоненти.

"За мен е удоволствие да връча на TTI тези две награди, които отразяват задълбоченото разбиране на TTI за нашите пазари и технологии и възнаграждават техния изключителен опит. TTI гарантира, че широкото портфолио на Vishay винаги е напълно достъпно за нашите клиенти. Поздравявам сърдечно екипите на TTI в цяла Европа за това изключително постижение", сподели по време на награждаването Филипе Масън, старши директор дистрибуция на Vishay в Европа.

"Оценяваме ангажимента, който екипът на Vishay прави, като ни дава възможност заедно да предоставим реална стойност на своите клиенти. Иновационното портфолио на Vishay предлага значителни пазарни предимства за новите разработки на нашите клиенти. Очакваме с нетърпение да продължим своите съвместни успехи", коментира Феликс Корбе, директор маркетинг доставчици на TTI, Inc. в Европа.

     
Източник: Ти Ви Ей Проджект

Ключови думи: Ти Ви Ей Проджект   TTI Inc.   TTI  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...