Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser Electronics ще дистрибутира продуктите на Caplugs

15.05.2018   |   Бизнес
 

Mouser Electronics сключи споразумение за дистрибуция с Caplugs, световен лидер в областта на средствата за продуктова защита. Изделията на Caplugs обслужват разнообразни пазари, включително индустриално производство, автомобилостроене, потребителска и медицинска електроника, енергетика, военна и авиациона промишленост, ОВК. Mouser ще предлага три серии иновативни решения за защита на Caplugs.

Продуктите от серията SEC са разделителни тапи, които осигуряват физическа защита в случай на електрически разряд (ESD) и са предназначени за всички стандартни размери резби на електрически и електронни конектори. Тапите са подходящи и за защита на байонетни конектори.

Серията CEC включва тапи от проводим материал за всички стандартни размери на резбови електрически и електронни конектори, както и за защита на байонетни съединители. Освен разсейване на електростатичен разряд, тапите осигуряват електрическа защита на края на конектора.

Тапите от серията EC са съвместими с конекторите от серия Champ с 36, 68 и 50 извода. Те могат да се монтират върху резбови или цилиндрични повърхности.

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   Caplugs  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...