Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser ще дистрибутира продуктите на Advanced Energy Industries

22.05.2018   |   Бизнес
 

Mouser Electronics сключи споразумение за дистрибуция с Advanced Energy Industries (AE), водещ доставчик на оборудване за преобразуване на напрежение. Чрез споразумението Mouser ще предлага потрфолиото от силови продукти на AE, включително високоволтови преобразуватели и електрозахранвания.

"Партньорството с Advanced Energy е част от ангажимента ни да предоставяме най-новите продукти и технологии на своите клиенти по целия свят", заяви Джеф Нюел, старши вицепрезидент продукти в Mouser Electronics.

Продуктовите серии А и АA се състоят от миниатюрни DC-DC преобразуватели високо напрежение, подходящи за монтаж на печатна платка. Приборите са проектирани с използване на най-съвременната топология за преобразуване на напрежение и са пригодени за повърхностен монтаж и капсуловани, което осигурява висока надеждност. Двете серии преобразуватели имат широк диапазон на входното напрежение, възможност за следене на изходния ток и непрекъсната защита от късо съединение. Подходящи са за приложения като електрофореза, електростатични детектори, масова спектрометрия и фотоелектронни умножители.
 

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   Advanced Energy Industries  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...