Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Спечелете вътрешносхемен дебъгер Microchip MPLAB PICkit 4!

01.06.2018   |   Спечели!
 

Спечелете вътрешносхемен дебъгер Microchip MPLAB PICkit™ 4 (PG164140) от Electronics-Bulgaria.com!

Вътрешносхемният дебъгер MPLAB PICkit 4 на Microchip осигурява бързо и лесно откриване на грешки и програмиране на PIC® и dsPIC® flash микроконтролери, като използва мощния графичен потребителски интерфейс на интегрираната развойна среда на MPLAB X (IDE).

MPLAB PICkit 4 програмира по-бързо от своя предшественик благодарение на високопроизводителния 32-битов 300-мегахерцов SAME70 микроконтролер и се предлага с готовност за поддръжка на PIC и dsPICMCU прибори. Освен че разполага с разширен диапазон на изходното напрежение, PICkit 4 поддържа нови интерфейси като 4-проводен JTAG и Serial Wire Debug с шлюз за поточно предаване на данни, като запазва съвместимостта си с демонстрационни платки и системи, използващи 2-проводен JTAG и ICSP.

Сред ключовите характеристики на PICkit 4 са съответстваща на програмирания прибор тактова честота, предаване на мощност до 50 Ma, минимална токова консумация от програмирания прибор <100 µA и опционално захранване от програмирания прибор.

MPLAB PICkit 4 се свързва към компютъра на разработчика чрез високоскоростен USB 2.0 интерфейс, а към програмирания прибор чрез 8-изводен едноредов (SIL) конектор. Конекторът използва два I/O извода и reset шина за реализиране на вътрешносхемния дебъгинг и вътрешносхемното серийно програмиране In-Circuit Serial Programming™ (ICSP™).

За момента вътрешносхемният дебъгер/програматор MPLAB PICkit 4 поддържа множество, но не и всички PIC микроконтролери и dsPIC цифрови сигнални контролери, като непрекъснато се обновява, за да осигури поддръжка на нови прибори.

За да получите възможност да спечелите вътрешносхемен дебъгер Microchip MPLAB PICkit 4, посетете http://page.microchip.com/ebulg-PICKit4.html и въведете своите данни в онлайн формата за участие.

     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   MPLAB PICkit 4   вътрешносхемен дебъгер  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Спечели!

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...