Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Microchip и Комет Електроникс провеждат технически семинар в София

06.06.2018   |   Събитията
 
Съвместен семинар на тема "AVR + PIC enabled Secure IoT solutions" проведоха Microchip и Комет Електроникс на 6 юни т.г. в София. Основен акцент на събитието бяха на IoT екосистемите, IoT продуктите и инструментите на Microchip и IoT решенията за сигурност.
 
Семинарът беше открит от Даниел Лука, мениджър дистрибуция и продажби в Microchip, който разказа за технологичното развитие на компанията и представи лекторите на семинара – Тарик Алкаер, регионален мениджър продажби в Microchip, и Тибор Сарка, инженер embedded решения в компанията.
 
В своите презентации Тарик Алкаер представи най-новото при PIC и AVR микроконтролерите, които са с подобрена IoT функционалност. Направена бе и демонстрация на Bluetooth Low Energy (BLE) възможностите за лесно разработване на IoT приложения с PIC и AVR.
 
Тибор Сарка от своя страна разгледа темата за сигурността и решенията на Microchip в тази област. Представен бе и новият криптиращ/декриптиращ копроцесор ATECC608A, с който гостите по-късно се запознаха подробно в рамките на демонстрация.
 
Безплатен технически семинар на Комет Електроникс и Microchip стартира и на 7 юни в Технически Университет - София.
     
Източник: TLL Media

Ключови думи: Комет Електроникс   Microchip   AVR   PIC   IoT   ATECC608A   Даниел Лука  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Събитията

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...