Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser получи отличие за дигитален маркетинг от Kemet

12.06.2018   |   Бизнес
 

Mouser Electronics получи от Kemet наградата за партньор на годината в областта на дигиталния маркетинг. Отличието, което се връчва за първи път, изтъква върховите резултати на Mouser в редица области, включително електронния маркетинг, въвеждането на нови продукти, нарастването на броя на клиентите и цялостното качество на процесите.

"Mouser е последователен и надежден партньор за нас в продължение на много години. Можем да разчитаме на Mouser да предоставя изключителни услуги за нас и нашите клиенти", коментира Джони Боан, маркетинг вицепрезидент на Kemet.

"Искрено благодарим на Kemet за това важно признание. Конструкторите разчитат на Kemet за производството на най-новите и модерни електронни компоненти, а на Mouser - да достави тези компоненти с привилегированото клиентско обслужване, което заслужават", сподели Анди Кер, вицепрезидент управление на доставките в Mouser Electronics.

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   Kemet  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...