Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik проведе първия си конгрес за автомобилостроенето

19.06.2018   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Първият автомобилен конгрес, организиран от Rutronik Automotive на 5 и 6 юни т. г. в германския град Пфорцхайм, бе посрещнат с положителни отзиви от специалистите и клиентите на компанията. Общо 190 гости присъстваха на специализирани лекции и професионални дискусии, в които водещи експерти от сектора разгледаха стратегическите предизвикателства пред автомобилната промишленост.

В симпозиума на 6 юни взеха участие производители на оборудване, доставчици и асоциации. Те обсъдиха широк кръг от теми, свързани с отрасъла - от конкретни решения на компонентно и системно ниво до пазарни анализи за различни региони. Йоханес Еберл и Вилхелм Висман от BMW представиха мерките, които предприема организацията, за да компенсира недостига на компоненти.

Всички изказвания бяха съсредоточени върху тенденциите в областта на електрическата мобилност и автоматизираното и автономно шофиране. Представители на AVX, Infineon, Rohm и ST очертаха подробни решения на ниво компоненти за непрекъснато нарастващата електрификация на автомобилите. Проф. д-р Андреас Тойнер, вицепрезидент на Engineering ADAS в ZF Group, разказа как невронните мрежи могат да научат автомобилите да се управляват автономно. Кристиан Пешел, вицепрезидент международни продажби в Hella, анализира как променящите се пазарни структури влияят върху продажбите на автомобили в световен мащаб.

"Много сме доволни от начина, по който се проведе първият конгрес, и от изключително позитивната обратна връзка, която получихме. Това показва, че разгледахме правилните ключови теми. Позицията на Rutronik Automotive като посредник между производителите на оборудване, доставчиците от Tier 1 и Tier 2 и производителите на компоненти е уникална в целия отрасъл и ни позволява да съберем важни участници на пазара на управленско ниво, за да обменят опит. Това е от полза за всички", коментира Уве Ран, директор на бизнес подразделението за автомобилната промишленост в Rutronik.

В първия ден от събитието участниците се запознаха подробно с иновативните концепции в областта на логистиката и управлението на веригата за доставки по време на обиколка на логистичния център на Rutronik в Айзинген.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   автомобилна промишленост   автомобилна електроника  

Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Transfer Multisort Electronik
Последно от Събитията
Comet ElectronicsMicrochip

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...