Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser с награда за ръст на клиентите от Epson

26.06.2018   |   Бизнес
 

Mouser Electronics получи от Epson America наградата за най-голямо увеличение на броя на клиентите през 2017 г.

"Mouser Electronics реализира отлични резултати за нас година след година. Ръстът на клиентската ни база е важен за нас и Mouser имаше решаваща роля, за да постигнем целите си за годината. Mouser спечели внушителен брой клиенти през 2017 г., като акцентира върху продажбите на по-новите ни продукти. Обслужването на клиентите на Epson от Mouser наистина е най-доброто в своя клас, а тази награда е заслужена", подчерта Лиза Лиота-Валин, мениджър продажби в Epson America.

"За нас е чест да бъдем отличени от компания като Epson, лидер в своята област и един от нашите високо ценени доставчици. Партньорството ни се разви през годините и е много полезно за двете компании", сподели Кристин Шутер, вицепрезидент по управление на доставките в Mouser.

Mouser предлага широк спектър от интегралните схеми и електронни компоненти с кварцов кристал на Epson. През миналата година дистрибуторът получи две награди от своя партньор - за най-доброто цялостно увеличение на продажбите и за най-голям брой клиенти.

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   Epson America  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...