Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Melexis стартира разширението на базата си в София

10.07.2018   |   Инвестиции
 

На 4 юли т. г. официално бе даден старт на строителството на новата сграда към вече съществуващата база на Melexis в софийския квартал Горубляне. Очаква се сградата, която е част от амбициозен петгодишен план за разширение на компанията, да влезе в експлоатация до две години, като до края на 2018 г. в изграждането й ще бъдат инвестирани 17 млн. евро.

Новата сграда ще е от ново поколение в съответствие с възможностите за енергийно ефективни съоръжения и ще има автоматизирана система за сграден мениджмънт, интелигентен мониторинг на температурата и осветлението и система за оползотворяване на отделените от оборудването топлина и енергия, информират от компанията.

"Целта ни е да направим офиса в София още по-атрактивен за българските и чуждите специалисти, които избират да живеят и да работят тук. Заедно с разширението ще увеличим и екипа си, като тази година в България търсим кадри в областта на развойната дейност, производството, веригата на доставки и IT отделите", заяви управителят на Melexis България Силвен Коло.

Компанията предвижда увеличаване на персонала с още 100 души до края на 2018 г. и с общо 300 специалисти до 2022 г.

     
Източник: Melexis

Ключови думи: Melexis   Мелексис  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Инвестиции

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...