Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

За първи път четири конференции на electronica

17.07.2018   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Четири специализирани конференции ще се състоят за първи път през тази година по време на водещото изложение за електронния сектор electronica 2018 от 13 до 16 ноември т. г. в Мюнхен.

Освен конференцията за автомобилостроене, конференцията за микроконтролерни платформи и конгреса за безжични комуникационни технологии, организаторите от Messe Muenchen подготвят и нова конференция за медицинска електроника.

Конференцията за автомобилостроене (12 ноември) ще демонстрира как може да изглежда бъдещето на мобилността. Наред с други неща, акцент ще бъде поставен върху превозните средства без вредни емисии и тяхното въздействие върху автомобилната промишлиност, както и върху системите за организация на транспорта в градовете.

Конференцията за микроконтролерни платформи (14-15 ноември) ще бъде посветена на актуалните тенденции в електронното производство и развойните технологии. Основни теми ще бъдат: embedded процесори, многоядрени системи, програмируеми логически матрици, едночипови системи; операционни системи, инструменти и софтуер за безопасност и сигурност; развойни платки и интелигентни модули; машинно зрение, машинно обучение и адаптивни системи; енергийна ефективност, отворен код, надеждност на безжичната комуникация и др.

Конференцията за медицинска електроника (15 ноември) ще представи новостите, свързани с цифровизацията в медицината, включително: операционни роботи, средства за бързо диагностициране, сензорни протези. Специалисти от електронния сектор и здравни работници ще обсъдят заедно изискванията и решенията за цифровизация в системата на здравеопазването.

Конгресът за безжични комуникационни технологии (14-15 ноември) ще постави акцент върху съвременни технологични тенденции като интернет на нещата, Bluetooth стандартите и радиочестотните технологии. Те ще бъдат допълнени от аспекти на сигурността, пазарни възможности и приложения на настоящите и бъдещите безжични технологии за промишлена употреба.

     
Източник: Messe Muenchen

Ключови думи: Messe Muenchen   electronica 2018   електронно производство   електронна промишленост  

Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Transfer Multisort Electronik
Последно от Събитията
Comet ElectronicsMicrochip

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...