Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

За първи път четири конференции на electronica

17.07.2018   |   Събитията
 

Четири специализирани конференции ще се състоят за първи път през тази година по време на водещото изложение за електронния сектор electronica 2018 от 13 до 16 ноември т. г. в Мюнхен.

Освен конференцията за автомобилостроене, конференцията за микроконтролерни платформи и конгреса за безжични комуникационни технологии, организаторите от Messe Muenchen подготвят и нова конференция за медицинска електроника.

Конференцията за автомобилостроене (12 ноември) ще демонстрира как може да изглежда бъдещето на мобилността. Наред с други неща, акцент ще бъде поставен върху превозните средства без вредни емисии и тяхното въздействие върху автомобилната промишлиност, както и върху системите за организация на транспорта в градовете.

Конференцията за микроконтролерни платформи (14-15 ноември) ще бъде посветена на актуалните тенденции в електронното производство и развойните технологии. Основни теми ще бъдат: embedded процесори, многоядрени системи, програмируеми логически матрици, едночипови системи; операционни системи, инструменти и софтуер за безопасност и сигурност; развойни платки и интелигентни модули; машинно зрение, машинно обучение и адаптивни системи; енергийна ефективност, отворен код, надеждност на безжичната комуникация и др.

Конференцията за медицинска електроника (15 ноември) ще представи новостите, свързани с цифровизацията в медицината, включително: операционни роботи, средства за бързо диагностициране, сензорни протези. Специалисти от електронния сектор и здравни работници ще обсъдят заедно изискванията и решенията за цифровизация в системата на здравеопазването.

Конгресът за безжични комуникационни технологии (14-15 ноември) ще постави акцент върху съвременни технологични тенденции като интернет на нещата, Bluetooth стандартите и радиочестотните технологии. Те ще бъдат допълнени от аспекти на сигурността, пазарни възможности и приложения на настоящите и бъдещите безжични технологии за промишлена употреба.

     
Източник: Messe Muenchen

Ключови думи: Messe Muenchen   electronica 2018   електронно производство   електронна промишленост  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Събитията

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...