Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik получи награда за дистрибуция от Sensirion

17.07.2018   |   Бизнес
 

Rutronik Elektronische Bauelemente получи от Sensirion награда за отлични резултати в дистрибуцията. Наградата бе връчена по време на годишната среща на дистрибуторите на Sensirion от региона на EMEA.

"Rutronik е на челно място благодарение на проактивното сътрудничество, тясното взаимодействие и безкомпромисната воля за прогрес. Непрекъснатият ръст на продажбите от над 50% и множеството заявки за проекти донесоха тази награда", обясни Флориан Хирш, директор продажби в Sensirion.

"Sensirion се отличава с иновативния си дух, което прави компанията един от истинските пионери в областта на енергийно ефективните сензори. Това води до множество съвместни проекти за клиентите в широк кръг от отрасли", коментира Маркус Балке, директор продуктов маркетинг в Rutronik.

По време на годишната среща на дистрибуторите Sensirion отпразнува своята 20-а годишнина. Повече от 50 партньори на швейцарския производител се събраха за срещата на брега на Цюрихското езеро и се запознаха с най-новите сензорни продукти, предлагани от компанията.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Sensirion   сензори  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...