Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik24 с нова функция за CAD визуализация на компоненти

31.07.2018   |   Бизнес
 

Платформата за електронна търговия www.rutronik24.com стартира нова функция: разработчиците вече могат да избират между различните CAD модели на компонентите, налични на сайта, и да ги изтеглят за използване в собствените си програми за проектиране.

За да реализира тази функционалност, Rutronik24 си партнира с UltraLibrarian - платформа, която предлага на развойните инженери достъп до обширна библиотека от различни CAD формати, за да визуализира компонентите в 3D. Към продуктовата страница на всеки компонент в Rutronik24 е добавен бутон с означение "CAD модели", който е видим за потребителите, влезли в системата. Бутонът отваря нов прозорец, който позволява на потребителя да избира между различните формати и методи за визуализация и след това да изтегли желания модел чрез UltraLibrarian.

"Сътрудничеството ни с UltraLibrarian е важна стъпка в развитието на нашата платформа за електронна търговия, която я прави още по-привлекателна за клиентите. В допълнение към съществуващия процес на поръчки, PCN и функциите за поръчка на големи количества, възможността за изтегляне на CAD модели е друг ключов елемент в нашата гама от услуги. В резултат на това платформата Rutronik24 предлага на разработчиците всички инструменти, от които се нуждаят за проектите си от един-единствен източник, като в същото време е бърза, лесна за навигация и за ползване",  обясни Андреас Бисингер, мениджър продажби в Rutronik24 Германия.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Rutronik24   UltraLibrarian   CAD проектиране  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...