Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

XXVII Международна научна конференция "Електронна техника"

13.09.2018   |   Предстоящо
 

Между 13 и 15 септември т. г. в Созопол ще се проведе 27-ото издание на конференцията "Електронна техника", организирана от Технически университет - София, Факултет по електронна техника и технологии, в сътрудничество с Техническия университет - Делфт, Холандия.

Основните тематични направления на форума включват: биомедицинско инженерство; схеми и системи; тестване, качество и надеждност; обучение и образователни технологии; микроконтролерни системи; измервателни уреди и системи; микроелектроника; наноелектроника и технологии в електрониката; индустриална електроника; квантова, ядрена и оптоелектроника.

Паралелно с конференцията ще се проведат и дискусии, в рамките на които представители на научната общност и индустрията ще обсъдят възможности за подобряване на взаимодействието между бизнеса и академичните среди.

     
Източник: ТУ-София

Ключови думи: ТУ-София   "Електронна техника"   ЕТ2018  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...