Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Спечелете Microchip SAMA5D2 Xplained Ultra Board!

03.09.2018   |   Спечели!
 

Спечелете Microchip SAMA5D2 Xplained Ultra board (ATSAMA5D2C-XULT) от Electronics-Bulgaria.com!

Microchip SAMA5D2 Xplained Ultra board е платформа за бързо прототипиране и запознаване с възможностите на микропроцесорите SAMA5D2.

SAMA5D2 е високопроизводителен, базиран на ARM Cortex-A5 микропроцесор с ултраниска енергоконсумация. Cortex A5 процесорът е с честота до 500 MHz и разполага с ARM NEON SIMD ядро, 128 kB L2 кеш и модул за изчисления с плаваща запетая. Той поддържа множество типове памети, сред които и най-модерните DDR3, LPDDR3, и QSPI Flash. В него е интегрирана мощна комуникационна периферия (EMAC, USB, dual CAN, до 10 UART-а, и т.н.), както и приложения за потребителски интерфейс (TFT LCD контролер, PCAP и резистивни тъч-контролери, тъч-контролер, усилвател клас D, аудио с фазова донастройка на честотата (PLL), интерфейс за CMOS сензори и т.н.). Приборите предлагат развити функции за сигурност, за да защитят клиентския програмен код и да осъществят сигурен трансфер на данните. Тази функционалност включва ARM TrustZone, откриване на взлом (tamper detection), защитено съхранение на данните, хардуерен криптиращ модул, директно декриптиране на съхранен във външна DDR или QSPI памет код, както и защитено първоначално зареждане.

SAMA5D2 Xplained Ultra board позволява на потребителите да правят всеобхватна преценка на възможностите на микропроцесорите, да създават прототипи и специфични за конкретното приложение схемни решения. Платката е снабдена с eMMC и DDR3 памети и има богати комуникационни възможности.

Софтуерният пакет, включващ и дистрибуция на Linux, ви позволява лесно да стартирате процеса на разработка, а конекторите и разширителните модули осигуряват лесна адаптация към конкретните изисквания и достъп до функции от най-висок клас, като усилвател клас D или капацитивен тъч-контролер (PTC).

За да получите възможност да спечелите MicrochipSAMA5D2 Xplained Ultra board, посетете http://page.microchip.com/elecbulg-sama5d2.html и въведете своите данни в онлайн формата за участие.
 

     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   SAMA5D2 Xplained Ultra Board   SAMA5D2   микропроцесори  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Спечели!

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...