Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Quectel представи многорежимен LTE Cat 4 модул

11.09.2018   |   Технологии
 

Quectel Wireless Solutions обяви, че стартира продажбите на първия LTE Cat 4 модул EG25-G, който осигурява глобална свързаност в до 30 ленти с покритие на LTE, 3G и 2G. Очаква се новият многофункционален модул значително да подобри ефективността при внедряването на IoT решения в множество отрасли.

EG25-G е последното допълнение към широкообхватното портфолио на Quectel от LTE решения, базирани на чипсет Qualcomm MDM9x07. Благодарение на технологията 3GPP Release 11 LTE модулът осигурява скорости от 150 Mbps за приемане и 50 Mbps за изпращане на данни, като се предлага с опционален GNSS приемник, поддържащ GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo и QZSS.

Новият модул поддържа FDD LTE честотни ленти B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8/B12/B13/B18/B19/B20/B25/B26/B28, TDD LTE ленти B38/B39/B40/B41, WCDMA ленти B38/B39/B40/B41, както и четирилетнов GSM/EDGE. Това гарантира, че изделията, в които е интегриран EG25-G, могат да работят в мрежите на големи глобални оператори като AT&T, Verizon, Telstra, Vodafone и T-Mobile. Освен това EG25-G поддържа превключване между различни мрежи на оператори чрез (U)SIM карта.

EG25-G е в компактен LGA корпус размери 29x320x2,4 мм и е съвместим по изводи с най-продаваните серии модули EC2X на Quectel, което позволява гъвкава миграция. LTE модулът поддръжа широк набор от интернет протоколи, индустриални интерфейси и има удължен работен цикъл, което го прави особено подходящ за приложения като индустриални маршрутизатори, индустриални PDA компютри и системи за видеонаблюдение.
 

     
Източник: Quectel

Ключови думи: Quectel   EG25-G   LTE Cat 4   LTE модули  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...