Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser Electronics получи награда от Съюза на китайските дистрибутори

18.09.2018   |   Бизнес
 

Mouser Electronics получи отличие за "бързоразвиващ се оторизиран дистрибутор в индустриалното и IoT пространството" от Съюза на електронните дистрибутори в Китай (CEDA). Наградата е за отличните резултати, постигнати от Mouser при оптимизиране на услугите с добавена стойност, техническата поддръжка и корпоративното устойчиво развитие.

"За Mouser е чест да получи това признание от CEDA. Веригата за доставки на електронни продукти е в основата на интелигентното производство и ускорените иновации в Китай. Като водещ световен дистрибутор на електронни компоненти Mouser гарантира най-новите оригинални продукти и се стреми да подпомага развойните инженери от момента на прототипирането до достигането на пазара и извън него", изтъкна Дафне Тиен, вицепрезидент маркетинг на Mouser за Азиатско-тихоокеанския регион.

Целта на CEDA е да повиши стойността на услугите, предлагани от оторизираните дистрибутори в Китай, като подобри сътрудничеството между дистрибуторите и доставчиците, оформя бизнес регулациите и служи като мост между индустрията и правителството за насърчаване на бизнес средата. Mouser отдавна е поддръжник на стандартите, определени от CEDA за популяризиране на стойността на оригиналните електронни компоненти.

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   China Electronics Distributor Alliance   CEDA  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...