Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser ще дистрибутира продуктите на Marvell Semiconductor

25.09.2018   |   Бизнес
 

Mouser Electronics сключи споразумение за дистрибуция с Marvell Semiconductor, доставчик на компоненти за разработка на системи за съхранение, обработка, работа в мрежа, сигурност и свързаност. Mouser ще предлага на своите клиенти водещите приемо-предаватели Fast Ethernet и Alaska Gigabit Ethernet на Marvell.

Fast Ethernet приемо-предавателите на Marvell предлагат ниско разсейване на мощността, малки габарити, висока ефективност и набор от допълнителни функции. Октаедричните модели 88E3082 и 88E3083 се отличават с ниска енегоконсумация (под 150 mW на порт), което позволява на производителите на мрежови системи да редуцират системните разходи чрез намалени изисквания към захранването и вентилаторите.

Оптимизираната конуструкция на Alaska Gigabit Ethernet (GbE) приемо-предавателите дава възможност за увеличена мощност на сигнала, намалено енергопотребление и по-малки габарити, отговорящи на екологичните изисквания на мрежите от ново поколение. Alaska GbE имат компактен, термоустойчив корпус, оптимизиран за печатен монтаж и използване без вентилатори и топлоотвеждащи радиатори.

И двете фамилии прибори поддържат технологията за откриване на неизправности Marvell Virtual Cable Tester (VCT). Тя позволява на крайните потребители, ИТ мениджърите и производителите на мрежово оборудване да анализират бързо и дистанционно качеството и възможностите на кабела, като избегнат ненужното връщане на оборудване и техническата поддръжжка на място.
 

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   Marvell Semiconductor   Ethernet контролери  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...