Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Vicor с нов вицепрезидент на подразделението за автомобилостроене

02.10.2018   |   Кариери
 

Vicor Corporation обяви назначeнието на Патрик Уодън за заместник-председател на бизнес подразделението за автомобилостроене. Уодън ще отговаря за развитието и координирането на бизнеса на Vicor в глобалната автомобилна промишленост.

Преди да се присъедини към Vicor, Уодън ръководи продажбите в автомобилния сегмент на Integrated Device Technology (IDT). Предишният му опит включва ръководни позиции в търговията, маркетинга и продуктовия мениджмънт в Analog Devices, Altera и Intersil.

"Радвам се, че Патрик се присъедини към Vicor, тъй като 48-волтовите системи печелят популярност в хибридните, изцяло електрическите и автономните автомобили. Патрик ще ръководи нашата инициатива за разширено използване на техническия опит на Vicor в автомобилните 48V системи с комбинация от продажби на продукти и споразумения за лицензиране на технологии", обясни Патрицио Винчиарели, главен изпълнителен директор на Vicor.

     
Източник: Vicor

Ключови думи: Vicor   автомобилна промишленост  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Кариери

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...