Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik и Yageo се споразумяха за дистрибуция на керамични кондензатори и резистори

02.10.2018   |   Бизнес
 

Rutronik Elektronische Bauelemente и тайванският производител Yageo Corporation сключиха дългосрочно споразумение за дистрибуцията на керамични кондензатори и резистори. В резултат на това Rutronik ще осигурява доставката на тези компоненти за своите клиенти до средата на 2020 г.

От германския дистрибутор отбелязват, че световният недостиг на пасивни електронни компоненти става изключително тежък, а поради нарастващото глобално търсене на нови продукти в областта на интелигентните сгради, IoT приложенията, Industry 4.0 и електрическите превозни средства дългите срокове за доставка вече са стандарт.

"Осигуряването на доставките за съществуващи клиенти е наш основен приоритет. Когато става въпрос за резистори и керамични кондензатори, Yageo има световен пазарен дял от над 25% и значително увеличи производствения си капацитет през последните три години. С оглед на текущия сериозен недостиг на пасивни компоненти за клиентите на Rutronik, това дългосрочно споразумение ще бъде от голяма полза", обясни Щефан Сутало, директор продуктов маркетинг пасивни компоненти в Rutronik.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Yageo   керамични кондензатори   резистори  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...