Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Melexis добави възможност за странично измерване към магнитните сензори Latch & Switch

09.10.2018   |   Технологии
 

Melexis добави поддръжка на своята сензорна технология с интегрирани магнитни концентратори (IMC) за множество устройства от продуктовата гама Latch & Switch, предназначена за приложения в автомобилостроенето.

Сензорите Latch & Switch използват новаторската технология Triaxis, която позволява да се измерва страничен спрямо чипа магнитен поток. С помощта на технологията IMC вече може лесно да с реализира следене на скоростта на колелото, чрез един-единствен двупроводен сензор с вграден кондензатор (MLX92242 или MLX92241) и традиционен магнит. Този подход е базиран на измерванe на страничното поле за разлика от традиционния метод за използване на перпендикулярно поле, което значително опростява задачата на конструктора.

Поддръжката на технологията IMC позволява магнитът да бъде монтиран странично до сензора, като по този начин спестява място и дава възможност за реализиране на нови приложения.

     
Източник: Melexis

Ключови думи: Melexis   интегрирани магнитни концентратори   IMC   Latch & Switch   сензори  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...