Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik стартира нов кариерeн сайт

23.10.2018   |   Кариери
 

Rutronik Elektronische Bauelemente представи новия си кариерен сайт www.rutronik-careers.com, чрез който набира квалифицирани специалисти.

"Очакванията на кандидатите за работа се промениха и ние отговаряме на това с новата платформа. Искаме да подобрим профила на Rutronik като привлекателен работодател и в същото време не само да предоставяме информация, но и да осигуряваме на посетителите на сайта реална представа за нашата работа", обясни Доминик Шмид, ръководител на отдел "Човешки ресурси".

В сътрудничество с външна агенция компанията анализира своите текущи комуникационни политики и идентифицира начини за по-ясно съсредоточаване върху силните страни и предимствата си като работодател - заплащането над средното, възможности за обучение, баланс между професионалния и личния живот.

В новия сайт посетителите могат да научат повече за Rutronik, да видят всички актуални обяви за работа, да ги филтрират според своите интереси и да подадат своята автобиография. Младите специалисти имат възможност да се запознаят с разнообразните стажантски програми и възможностите за последващо кариерно развитие в компанията.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Rutronik Elektronische Bauelemente  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Кариери

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...