Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser Electronics ще дистрибутира конекторите за осветление на BJB Electric

30.10.2018   |   Бизнес
 

Mouser Electronics сключи договор за дистрибуция с BJB Electric, водещ производител на решения за осветление. Mouser ще дистрибутира SMD клемни блокове, COB конектори и рефлектори от BJB Electric, както и държачи и конектори от фамилията Starboard.

SMD клемните блокове на BJB Electric позволяват лесно реализиране на осветителни тела с различна конструкция. Клемните блокове за повърхностен монтаж са предназначени за използване както с твърди, така и с гъвкави проводници, и се предлагат в едно- и двуполярна конфигурация в Mini, Mini-Flex, Nano и Push-through модели. Блоковете са изработени от полифталамид със стъклени влакна (PPA-GF), който предлага повишена трайност и в сравнение с традиционните инженерни термопластмаси.

COB конекторите и рефлекторите на BJB Electric осигуряват лесна и надеждна инсталация на COB LED модули. Компонентите се отличават с висока якост и използват push wire технология, пластмаси, устойчиви на UV лъчение и контактни материали, устойчиви на корозия и износване.

Държачите и конекторите Starboard са проектирани за работа без спойка. Тяхното използване гарантира, че жизненият цикъл на изделието няма да бъде намален поради термично въздействие върху светодиодите. Push-wire клемите могат да работят както с твърди, така и с гъвкави проводници, а държачите притежават и отвори за окончателно тестване след монтаж. Компонентите са съвместими с широка гама LED светодиоди от водещи производители и осигуряват гъвкавост, бързо прототипиране и опростена инсталация.

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   BJB Electric   конектори за осветление  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...