Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

u-blox обяви многолентов GNSS модул за синхронизация на времето

13.11.2018   |   Технологии
 

u‑blox представи новия високоточен безжичен модул ZED-F9T. Той отговаря на най-строгите изисквания за синхронизация на времето в 5G мобилни мрежи.

Според компанията въпреки че предишното поколение клетъчни мрежи вече използват GNSS времето като основен източник на синхронизация, по-добрата синхронизация в рамките на цялата мрежа ще бъде ключов фактор за развитието на 5G. 5G клетъчната мрежа ще изисква по-тясна координация, за да предлага много по-голяма честотна лента и по-широк спектър от услуги за потребителя отколкото 4G, поддържайки сложни функции като пространствено филтриране, обединяване на данни от оператори и едновременно предаване и получаване на големи масиви от данни през една честотна лента.

ZED-F9 има точност на синхронизация на ниво наносекунда, която отговаря на най-строгите изисквания за 5G мрежи в глобален мащаб. "Намалявайки значително грешката във времето на основния източник на синхронизация в клетъчните мрежи, ZED-F9T ще помогне на операторите да увеличат производителността на своите мрежи и така да оптимизират възвръщаемостта на инвестициите си в 5G", обяснява Самуиби Пиетила, главен продуктов мениджмър на продукти за позициониране в u-blox.

Достъпът до всичките четири GNSS спътникови системи усилва глобалното покритие на приемника и подобрява синхронизацията в трудни за разпространение на сигнала среди, което в крайна сметка осигурява по-надеждна работа. ZED-F9T също така включва усъвършенствани функции за сигурност като защитено зареждане, сигурни интерфейси и мониторинг на автономния интегритет по време (T-RAIM).

     
Източник: Microdis

Ключови думи: u-blox   Microdis   ZED-F9T   GNSS модули  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...