Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser ще дистрибутира IoT продуктите на Sudo Systems

13.11.2018   |   Бизнес
 

Mouser Electronics сключи споразумение за дистрибуция със Sudo Systems, производители на иновативни интегрални схеми за IoT устройства.

Като част от споразумението Mouser става оторизиран дистрибутор на популярната система върху модул (SoM) SudoProc. Този високоефективен модул драстично намалява времето за разработка и ускорява времето за пускане на пазара за разнообразни IoT приложения, включително индустриални таблети, медицинско оборудване, устройства за виртуална реалност, мултимедийни и информационно-развлекателни устройства, устройства за цифрова маркировка, роботи и автономни автомобили.

"Sudo Systems е водещ доставчик на развойни системи от най-висок клас и си изгради изключителен авторитет в инженерната общност. За нас е голяма чест да си сътрудничим със Sudo Systems, като разширяваме нашето IoT портфолио и предоставяме техните иновативни решения директно на нашите клиенти", изтъкна Анди Кер, вицепрезидент на отдел "Доставчици" в Mouser Electronics.

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...