Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser и SamacSys предлагат безплатни схеми и 3D модели на електронни компоненти

20.11.2018   |   Бизнес
 

Mouser Electronics стартира партньорски проект с фирма SamacSys, световен лидер в предоставянето на библиотеки за електронни компоненти. В рамките на новото партньорство, обявено по време на изложението electronica 2018 в Мюнхен, Mouser ще предостави на клиентите си редица безплатни ресурси за проектиране, включително схематично изображение, разположение на изводите за PCB проектиране, и 3D модели на повече от 1,1 милиона компонента.

Развойните библиотеки работят безпроблемно с водещите инженерни CAD системи като Cadence, Altium и др. Новата услуга ще бъде безплатна за клиентите на Mouser в целия свят чрез няколко милиона продуктови страници, включващи изделия от водещи производители. SamacSys ще осигури цялостна поддръжка при въвеждането на нови продукти от Mouser, като предостави на инженерите достъп до висококачествени библиотеки за най-новите налични компоненти.

SamacSys има над 100 000 потребители в повече от 180 страни. Клиентите на компанията варират от ентусиасти до професионални инженери и големи международни компании.

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   SamacSys  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...