Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser Electronics ще дистрибутира кварцовите генератори на NDK

18.12.2018   |   Бизнес
 

Mouser Electronics сключи споразумение за дистрибуция с NDK, водещ производител и доставчик на кварцови генератори. NDK предлага множество компоненти за управление, избор и регистриране на тактови сигнали, осигуряващи висока точност на синхронизация и стабилна комуникация.

Портфолиото на NDK, предлагано от Mouser Electronics, включва широк спектър от синхронизиращи прибори за различни честоти, включително кварцовите модули NX1612AA и NX3225SA. Свръхкомпактните компоненти от фамилията NX1612AA са предназначени за честоти от 24 до 80 MHz, като консумират само 10 μA ток  и са с капацитет 8 pF.

Кварцовите генератори NX3225SA са предназначени за автомобилна и мобилна комуникация в допълнение към офис системи и аудио/видео приложения. Предлагат се в диапазон на номинални честоти от 12 до 114 MHz, като благодарение на малките си размери от 3,2 х 2,5 мм са подходящи за повърхностен монтаж и имат отлични характеристики по отношение на ударо- и топлоустойчивост.

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   NDK   кварцови генератори   тактови генератори  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...