Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser с 50% ръст в Европа през 2018 г.

08.01.2019   |   Бизнес
 

Mouser Electronics отчита близо 50% ръст на продажбите в Европа през 2018 г., както и над 18% увеличение на броя на клиентите.

"2018 г. бе изключителна, с огромен ръст на сектори като автомобилната промишленост и Big Data/IoT. Оптимизирахме продуктовото портфолио като резултат от успешните сливания и придобивания в продължение на няколко години. Резултатите в Европа за нас бяха фантастични", сподели Греъм Магс, маркетинг вицепрезидент на Mouser за Европа.

Продажбите на Mouser във Великобритания са нараснали с 43,6% при 11% увеличение на клиентите, а в Германия е отчетен 51,4% ръст на продажбите и 14,2% увеличение на броя на клиентите. Франция бележи ръст от 43,2%, а Италия - 47,2%, като увеличението на клиентите е съответно 13,6% и 12,3%.

"Смятаме, че нашият успех се дължи на фокуса ни върху развойните инженери. В съвременния все по-голям и свързан свят разнообразието от приложения, които разчитат на електронни компоненти, е огромно. 5G, автономните превозни средства и интелигентните градове предлагат огромни възможности, но също така изискват от инженерите гаранции, че тяхното специфично приложение на тези и много други технологии има конкретни предимства пред конкурентните решения. По тази причина разработчиците трябва да имат достъп до новите компоненти възможно най-рано в цикъла на проектиране, както и да могат да използват необходимите средства за проектиране и развойни комплекти", допълни Магс.

В съответствие с увеличените продажби Mouser обяви по-нататъшно разширяване на своята международна централа и центъра за дистрибуция в Тексас. Ръководството на компанията е убедено, че въпреки неяснотите около Брекзит и агресивните търговски и митнически преговори, растежът през 2019 г. ще продължи и за сектора, и в частност за Mouser.

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...