Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik сключи споразумение за дистрибуция с Asus

29.01.2019   |   Бизнес
 

Rutronik сключи споразумение за дистрибуция в региона на EMEA с водещия тайвански производител на дънни платки и компютърни системи Asus.

Като част от партньорството Rutronik ще предлага на своите клиенти дънни платки за работни станции и сървъри, barebone компютри и сървърни системи, които намират основно приложение в IoT и облачната свързаност. Решенията на Asus, които сe отличават с висока производителност и изчислителни ресурси, могат да свържат паралелно до осем видео карти или графични ускорителя, включително решения с едно и два гнезда. Това предоставя широки възможности за интеграция на приложенията за машинно обучение и изкуствен интелект под формата на градивни блокове.

"Нашите нови индустриални решения ни позволяват да навлезем в един изцяло нов пазар. Rutronik е перфектният партньор, с който ще обединим усилията си по пътя към Индустрия 4.0", обясни Томас Паненбекер, ръководител на Asus в Германия.

"Продуктите за работни станции и сървъри на Asus допълват портфолиото на Rutronik в сегмент, който става все по-важен поради цифровизацията и нарастващото използване на изкуствен интелект в индустриални среди", коментира Марио Клуг, старши маркетинг мениджър Embedded Boards & Systems в Rutronik.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Asus  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...