Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser ще предлага пироелектрическите сензори на Pyreos

29.01.2019   |   Бизнес
 

Mouser Electronics сключи споразумение за дистрибуция с Pyreos, водещ британски производител на пасивни инфрачервени сензорни системи. Mouser ще предлага на своите клиенти разнообразни инфрачервени детектори Pyreos за приложения при анализ на качеството на въздуха, измерване на дихателната дейност за медицински приложения, детекция на газ и пламък, движения и жестове.

Портфолиото на Pyreos включва цифрови SMD пироелектрически инфрачервени (IR) сензори ezPyro, първите в световен мащаб пироелектрически сензори за откриване на газ и пламък и анализ на хранителни продукти. Приборите предлагат висока чувствителност, бърза реакция, ниска енергоконсумация, широки възможности за конфигурация и лесна интеграция. Поддръжката на стандартен индустриален I²C интерфейс и наличието на софтуерна библиотека позволяват plug-and-play свързване към микроконтролери, лесна настройка и калибриране.

Тънкослойните пироелектрически сензори на Pyreos за откриване на пламък осигуряват изключително висока чувствителност и широко поле на видимост, обикновено до 120°. Те предлагат отлично съотношение сигнал-шум (SNR) в честотния диапазон 3-30 Hz. При откриване на пламък могат да осигурят прецизно локализиране на източниците чрез тройна IR технология.

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Mouser Electronics   Pyreos   ezPyro   пироелектрически сензори   сензори за газ   сензори за пламък  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...