Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik ще предлага продуктите на Holitech Technology

05.02.2019   |   Бизнес
 

Rutronik Elektronische Bauelemente разшири своето портфолио от дисплейни решения чрез споразумение за дистрибуция с китайския производител Holitech Technology.

Продуктовата гама на Holitech включва TFT и пасивни LCD екрани, OLED, бистабилни дисплеи тип "електронна хартия" и сензорни панели, както и гъвкави печатни платки, модули за фотоапарати и биометрични модули. Компанията е една от водещите в производството на дисплеи в родната си страна, а през 2017 г. откри европейската си централа в Мюнхен. Holitech е основана през 2004 г. и има над 24 000 служители по целия свят.

Компанията има богат опит в реализирането на проекти по заявка на клиента - персонализирани адаптации на подсветки, гъвкави екрани, покривно стъкло и сензорни екрани, както и широка гама от висококачествени малки, средни и големи TFT дисплеи, пасивни LCD дисплеи и технологии за електронна хартия. Основните целеви пазари на Holitech са индустриална визуализация, потребителска и медицинска електроника, електронни табели и измервателни прибори.

"С решенията на Holitech запълваме празнините в нашието портфолио от e-paper и TFT продукти. Освен това партньорството ще ни позволи да предоставим на клиентите висококачествени, персонализирани и иновативни решения", обясни Винченцо Санторо, старши маркетинг мениджър в Rutronik.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Holitech   дисплеи  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...