Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip Technology

u-blox разширява софтуера за Bluetooth и Wi-Fi свързаност с поддръжка на скриптове

19.02.2019   |   Бизнес
 

u-blox обяви, че разширява своето портфолио от софтуерни решения за свързаност. В допълнение към установения u-connectXpress, известен преди като u-blox connectivity, компанията предлага и новия инструмент u-connectScript, който допълнително улеснява разработката на Bluetooth и Wi-Fi устройства, като позволява реализирането на приложения със скриптове, интегрирани в модула.

Софтуерът u-connectXpress, който съдържа над 130 стандартни и специфични за u-blox AT команди, позволява на разработчиците да конфигурират свързаността на устройствата без да се налага да пишат и тестват сложен код. Новият софтуер u-connectScript е насочен към по-нататъшно ускоряване на разрабоката на интегрални схеми. Той е базиран на популярния език JavaScript и използва прост синтаксис, който позволява бързо интегриране на Bluetooth приложения директно в модула, без да се изисква богат опит в програмирането. Разработчиците могат да пишат своите приложения, като използват интегрираната развойна среда на u-blox или всеки друг текстов редактор.

u-connectScript използва уникалната концепция u-connect за ефективно управление на потоците от данни между безжични и физически интерфейси. Тя гарантира, че енергоконсумацията и производителността на полученото приложение ще съответстват на тези от традиционно разработените приложения, за разлика от други налични на пазара скриптове.

Приложенията, разработени за u-connectXpress или u-connectScript, могат да бъдат повторно използвани в цялата продуктова линия и са съвместими с нови поколения продукти.

     
Източник: Microdis

Ключови думи: Microdis   u-blox   connectXpress   u-connectScript  

Microchip Technology
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsMicrochip Technology
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...