Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik24 създава екип за подкрепа на иновативни стартиращи компании

19.02.2019   |   Бизнес
 

Rutronik24 - търговската организация на Rutronik Elektronische Bauelemente, създаде специален екип, наречен BaseCamp, който ще се съсредоточи върху работата със стартиращи фирми и ще се занимава изключително с нуждите и проектите на младите иновативни компании. В допълнение към доставките на компоненти екипът предлага и цялостни и индивидуално разработени консултантски услуги.

"За Rutronik24 малките и средни предприятия са главен клиент, така че стартъпите са наша основна целева аудитория. Всички наши процеси са съобразени точно с техните изисквания и ни позволяват да подкрепим младите предприемачи и техните проекти с индивидуални решения. Благодарение на широката ни мрежа това включва не само необходимите компоненти и консултантски услуги, но също така и съдействие при свързването с подходящи партньори за производство, маркетинг и продажби", обясни Андреа Бисингер, директор продажби в Rutronik24. По тази причина Rutronik24 участва в изложения като Innolution Valley, Hannover Messe и различни събития за стартиращи предприятия, където изгражда отношения със заинтересованите партньори.

Към www.rutronik24.com е добавен нов бутон, който позволява на стартиращите фирми директно да се свържат с новосформирания екип.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Rutronik24   BaseCamp   стартиращи предприятия   стартъпи  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...