Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser с награда за дистрибутор на годината от Amphenol SV Microwave

12.03.2019   |   Бизнес
 

Mouser Electronics получи наградата за дистрибутор на 2018 г. от Amphenol SV Microwave,  водещ производител на радиочестотни микровълнови решения. Mouser дистрибутира пълната гама от RF конектори и кабелни комплекти на Amphenol SV Microwave.

Наградата за дистрибутор на годината отличава непрекъснатия растеж на клиентите на Mouser, добрите практики в доставките, популяризирането на нови продукти и технологични иновации.  

''За нас е чест да получим тази награда и благодарим на Amphenol SV Microwave за признанието. Amphenol SV Microwave е ценен партньор и очакваме с нетърпение още много години успешно сътрудничество'', коментира Кристъл Джаксън, вицепрезидент на Mouser за управление на доставките.

През последните десет години Mouser получи няколко награди от Amphenol Corp. и нейните дъщерни дружества. През 2016 г. Amphenol SV Microwave отличи Mouser с наградата за бизнес развитие. Mouser получи наградата на Amphenol Corp. за най-добри глобални резултати през 2015 г. заедно с TTI, както и наградата за дистрибутор на годината от Amphenol Industrial. През 2013 г. Mouser спечели и наградите за глобално партньорство и върхови постижения в дистрибуцията, както и отличието дистрибутор на годината от Amphenol Industrial.

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   Amphenol SV Microwave  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...