Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser Electronics с награда за дистрибутор на годината от ON Semiconductor

19.03.2019   |   Бизнес
 

За втори пореден път Mouser Electronics получи наградата за международен дистрибутор на годината в категорията за високотехнологични услуги от ON Semiconductor. Mouser е отличена за висок ръст на продажбите, реализиран през 2018 г., увеличен пазарен дял, повишени продажби на продукти от дъщерните дружества, придобити от ON Semiconductor, както и за високи резултати по отношение на бизнес процесите в цялост.

"Продажбите от дистрибуция представляват 60% от годишните приходи на ON Semiconductor за 2018 г. Подкрепата от нашите партньори дистрибутори в световен мащаб има основно значение за успешното осъществяване на текущите планове на нашата компания, свързани с разширение на пазарното присъствие и продължаване на ръста на приходите с по-бързи темпове от сектора. Mouser постоянно осигурява изключително качествено обслужване на клиентите и ние сме горди да отличим техния екип за втора поредна година", изтъкна Джеф Томсън, вицепрезидент продажби в ON Semiconductor.

"Голяма чест е за Mouser да получи това признание от ON Semiconductor, един от нашите уважавани партньори и лидер в сектора. Ние в Mouser работим, за да предоставяме изключителни услуги на клиентите, както и на доставчиците, и се радваме, че получаваме признание за своите усилия", сподели Кристин Шутер, вицепрезидент управление на доставчици и продукти в Mouser Electronics.
 
Mouser дистрибутира обширното портфолио на ON Semiconductor от високоефективни силови, аналогови, логически и дискретни компоненти, едночипови системи и тактови генератори, насочени към разнообразни приложения в автомобилостроенето, комуникациите, изчислителната техника, медицината, авиацията и отбраната.

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   ON Semiconductor  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...