Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

X национална конференция Електроника 2019 в София

16.05.2019   |   Предстоящо
 

Десето издание на националната конференция с международно участие Електроника ще се проведе на 16 и 17 май т. г. в Националния дом на науката и техниката в София.

Форумът се организира от Съюза по електроника, електротехника и съобщения, Техническия университет-София, IEEE-българска секция и Факултета по електронна техника и технологии при ТУ-София със съдействието на Федерацията на научно-техническите съюзи, Българската академия на науките, Университета по приложни науки Офенбург, Техническия университет в Рига, VDE Германия и водещи фирми в областта на електрониката.

Електроника 2019 ще продължи започнатата от предходните издания на конференцията дискусия за състоянието и перспективите на българската електроника, компютърната техника и телекомуникациите в условията на пазарна икономика и членството в ЕС и ще обсъди научни доклади с принос в теорията и практиката от български и чуждестранни специалисти. Предвижда се участие на водещи фирми от бранша и кръгла маса, както и провеждане на продуктова изложба и кариерен форум.

Приетите и представените доклади ще бъдат предадени за включване в цифровата библиотека IEEE Xplore, както и за индексиране в Scopus и Web of Science. Работният език на конференцията е английски.

Допълнителна информация може да намерите тук.

     
Източник: ТУ-София

Ключови думи: ТУ-София   Електроника 2019  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...