Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik разширява предлаганата гама от продукти на Molex

07.05.2019   |   Бизнес
 

Rutronik Elektronische Bauelemente обяви, че разширява значително наличностите от най-продаваните продукти на американския производител на конектори и кабели Molex. В резултат на това клиентите ще могат да получат необходимите за тях компоненти още по-бързо и по-лесно.

Molex е един от водещите производители в областта на конекторните технологии, както и при антените и RF решенията, използвани в съвременния IoT сектор. Продуктовата гама на компанията обхваща около 50 000 стандартни артикула, най-популярните от които предлага Rutronik.

Германският дистрибутор е увеличил наличностите от най-продаваните продукти на Molex с над 50%. "Взехме това решение с ясната стратегическа цел за задълбочаване на нашите изключителни търговски отношения с Molex и едновременно с това добавяме стойност за нашите клиенти", изтъкна Марко Милошевич, мениджър продажби в Rutronik.

Molex се стреми да разшири дейността си в Германия, Франция и Великобритания чрез укрепване на партньорството си с третия по големина дистрибутор в Европа. И двете компании смятат, че тези пазари все още предлагат силен потенциал за растеж и значително увеличение на продажбите до 2020 г.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Molex   конектори   кабели  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...