Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Нов директор маркетинг и продажби в u-blox

28.05.2019   |   Начало»Кариери
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Швейцарският производител u-blox назначи Маркус Шефер за нов изпълнителен директор, отговарящ за глобалния маркетинг и продажби.

Шефер е ветеран в електронния сектор със солиден опит и успешна кариера в редица компании. Новият директор на търговския отдел ще поеме ръководството от главния изпълнителен директор, който от своя страна ще се съсредоточи повече върху корпоративната стратегия и ключовите клиенти.

Като изпълнителен директор глобален маркетинг и продажби Маркус Шефер ще дефинира и приложи търговската и маркетингова стратегия на компанията в регионите на Северна и Южна Америка, EMEA и APAC. Освен за разширяване на цялостния бизнес на u-blox, той ще отговаря за развитието на отделните канали за продажби, както и за определяне на стратегията за продуктова маркетингова комуникация.

Инж. Шефер притежава магистърска степен по електротехника от Рейнско-Вестфалски технически университет (RWTH) в Аахен, Германия, както и магистърска степен по бизнес администрация от Университета Тифин в Охайо, САЩ. Шефер има задълбочени познания за продуктите и пазарите, свързани с u-blox, които е придобил в продължение на повече от 15 години като ръководител на международни търговски отдели в Infineon, NXP и MACOM.

"Само за две десетилетия u-blox се позиционира като ключов играч и водещ новатор в решенията за позициониране и безжична комуникация. Очаквам с нетърпение да продължа този път и да ускоря още повече растежа на компанията", изтъкна Шефер.

 

     
Източник: Microdis

Ключови думи: Microdis   u-blox  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Transfer Multisort Electronik
Последно от Кариери
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...