Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik с награда за най-добър дистрибутор на дънни платки от Fujitsu

11.06.2019   |   Бизнес
 

След годишно увеличение на продажбите с 86%, реализиране на най-високи приходи и на най-много продажби Rutronik получи от Fujitsu наградата "Най-добър дистрибутор на дънни платки през 2018 г.".

Според Марио Клуг, старши мениджър продуктов маркетинг в Rutronik, рязкото нарастване на продажбите през финансовата 2018 г. се дължи на далновидната политика на дистрибутора по отношение на закупуването на продукти. Например, по време на кампанията Last Time Buy за дънни платки компанията е успяла да отговори на търсенето за разлика от конкурентите си въпреки отпускането на същите количества. В резултат на това Rutronik успява да увеличи допълнително своя вече значителен дял от общия дистрибуторски пазар за дънни платки Fujitsu до около 38%, заемайки първо място. Самата Fujitsu увеличава пазарния си дял на пазара на дънни платки в региона на EMEA от 14 до 17,5% и продължава да бъде на второ място сред най-големите производители.

"Rutronik е официален дистрибутор на индустриалните дънни платки Fujitsu вече 14 години, което прави компанията изключително важен партньор в нашата мисия да станем водещ производител на дънни платки за индустриални компютри в EMEA. Дължим голяма част от своя успех на отдадената и лоялна подкрепа от Rutronik, поради което сме още по-щастливи да признаем компанията за най-добър дистрибутор и най-добър предприемач през 2018 г.", изтъкна Петер Хозер, директор продажби във Fujitsu.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Fujitsu   дънни платки  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...