Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Втори автомобилен конгрес на Rutronik в Пфорцхайм

18.09.2019   |   Предстоящо
 

Вторият автомобилен конгрес на Rutronik ще се проведе на 18 и 19 септември т. г. в Пфорцхайм. Както и през миналата година, гостите ще могат да видят презентации от водещи експерти в областта на интелигентната мобилност, да се запознаят със съвременните разработки в областта на автомобилната електроника и най-новите тенденции в производството на компоненти за автомобилостроенето.

Сред лекторите ще бъдат представители на множество компании от сектора, включително Schaeffler, Audi, BMW, Osram и Infineon.

Ерик Никел, управляващ директор на Schaeffler Paravan Technologie, ще представи електронната система за управление на волана Space Drive, която се счита за ключова технология в автономното шофиране. Райнхард Прехлер, ръководител разработка на бордови системи в Audi, ще представи технологиите в новия електромобил e-tron. Роберт Исел от BMW и експерти от Osram и Infineon ще обсъдят подробно съвременните тенденции в автомобилното осветление.

Сред останалите теми на събитието ще бъдат развитието на електрическите и хибридните задвижвания, интелигентните технологии за свързаност на автомобила, модерните и икономически ефективни концепции за мобилността на утрешния ден.

Повече информация за автомобилния конгрес на Rutronik и възможност за регистрация (до 19 август) ще намерите тук.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   автомобилостроене   автомобилна електроника  

Област: Предстоящо  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...